Hazır Ofis Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Diğer 6 Şubat 2022 Tuğçe Polat
hazır ofisin ortak alanları ve lobisi sizleri farklı sektörlerden insanlarla tanışmanızı sağlayacaktır. İşinizi geliştirmenizde fikirler verebilecek insanlarla iletişim kurabilirsiniz.
Hazır Ofis Tercih Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İş hayatında prestij sağlamak için modern ve güvenilir ofislere ihtiyaç duyulur. Firmanıza uygun ofisi bulsanız bile ofisinizin iç dizaynını oluşturmak ve ofis içi masraflar bütçenizi zorlayabilir. Hem masrafları azaltmak hemde çalışanlara sağladığı avantajlardan kaynaklı günümüzde şirket sahiplerinin en çok tercih ettiği çalışma ortamlarından biri haline gelmiştir. Hazır ofisler ne kadar avantajlı hale gelse de hazır ofisinizi seçerken dikkat etmeniz gereken noktaları sizlere sunuyoruz.

 

Hazır Ofis Konumu

Ofisiniz, şüphesiz ki firmanızın kimliğini yansıtan etkenlerden biridir. Hazır ofisinizi kiralarken, ofisinizin adresinin bilinmesi ve iyi görünümlü bir plazada olması sizin için bir avantajdır. Sizin için ofisinizin bilinen ve ulaşılır bir konumda olması firmanızın prestiji açısından olumlu bir durumdur. Hem bu sayede, müşterilerinizi rahatlıkla ofisinizde ağırlayabilir hemde çalışanınızın kolaylıkla ofise gelmesini sağlayabilirsiniz.

 

Sekreterya Hizmeti

İyi bir sekreterya hizmeti her zaman sizi memnun eder ve sizi diğer firmalara göre bir adım öne taşır. İlk izlenim her zaman firmanız için önemli olduğundan müşterilerinizin karşılanması ve onlarla ilgilenilmesi işlerinizi daha da kolaylaştırır.

 

Networking Ağları

Kiralayacağınız hazır ofisin ortak alanları ve lobisi sizleri farklı sektörlerden insanlarla tanışmanızı sağlayacaktır. İşinizi geliştirmenizde fikirler verebilecek insanlarla iletişim kurabilirsiniz.

 

Toplantı Odaları

Hazır ofislerin olmazsa olmazlarından biri de toplantı odalarıdır. Müşterileriniz ile toplantı odasında yapacağınız görüşmeler sizin için iyi bir prestij yaratacaktır. Toplantı odalarında internetin olmasına ve sunum yapılacak malzemelerinin olduğuna dikkat etmelisiniz.

 

Hazır Ofis İmkanları

Hazır ofisinizi kiralarken dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri de sizlere sunulan imkanlardır. Hazır ofis imkanı sayesinde, kargolarınızın takibi yapılır ve size teslim edilir. 

Faks, fotokobi ve yazıcı kullanımı iş sürecinizi destekleyen materyallerden biridir. Kiralama yapacağınız ofisler arasında bu unsurlara dikkat edilmelisiniz.

 

Sabit Masa Olanakları

Sabit masa olanakları ile prestijli bir konumda iş sürecinizi gerçekleştirirken konsantrasyonunuz bozulmadan işinize devam edebilirsiniz. Uzaktan çalışma yaptığınız zamanlarda kişisel eşyalarınız güvende tutabileceğiniz özel kilidi olan masa ve dolaplar sayesinde iç rahatlığıyla işlerinizi daha profesyonel yürütebilirsiniz.

 

İşinizi büyütmek ve kendi ofisinize sahip olmak için paketlerimizden size en uygun olanı seçerek avantajlı fiyatlardan yararlanabilir, şirketinize prestij katabilirsiniz. Kiralık hazır ofislerimizden ve hizmetlerimizden yararlanmak, fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Hazır Ofis Seçenekleri

 

Endless Office üzerinden Türkiye'de başta İstanbul olmak üzere İzmir'in en gözde lokasyonunda hazır ofis hizmetinden faydalanabilirsiniz.

 

İstanbul Şişli Torun Center, metrobüs ve metro gibi toplu taşıma seçeneklerinin orta noktasında bulunuyor. Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası için rahat ulaşılabilir ofisleriyle ön plana çıkan İstanbul Şişli Torun Center, muhteşem konumu ve ulaşım çeşitlerinin zenginliği ile Endless Office Hazır Ofis çalışanları için hayatı kolaylaştırıp iş odaklı verimi artırmaktadır.

 

İstanbul Mecidiyeköy Profilo Plaza, İstanbul Mecidiyeköy’de, coworking ayrıcalığı sunarken, size prestijli bir çalışma alanı teklif ediyor. Hem işinizi kolaylaştırıp hem konforlu açık ofis seçenekleri vadediyor.

 

Profilo Plaza, 7/24 concierge hizmetleri, 7/24 güvenlik, vale, teknik servis, kapalı devre izleme sistemi (CCTV), merkezi ısıtma ve soğutma sistemi özellikleri ile çekiciliğini artırıyor.

 

İstanbul Ataşehir Vogue Business Center Endless Office, Anadolu yakasının en prestijli bölgesi Ataşehir’de, ticari ofisleri Endless Office farkı ile iş hayatında ayrıcalıklı bir yerde olmak isteyenlere konfor ve estetiğin birleştiği çalışma alanları ile hizmet veriyor.

 

Siz ve çalışanlarınız için en iyisini hayata geçirmek ideali ile tasarlanan Vogue Business Center’da merkezi ısıtma ve temiz hava sistemi bulunuyor.

 

İş yaşamınıza prestij katan Vogue Business Center 11. kattan itibaren adalar manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.

 

İzmir Bayraklı Folkart Towers'ta da ister hazır ofis ister coworking ya da toplantı odası hizmetlerinden faydalanabilir, işinize tanımlı bir resmi adres sahibi olabilirsiniz.

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!