Toplantı Odası Çözümleri Nelerdir?
Diğer 13 Mart 2022 Utku Yıldırım
Günlük kiralık toplantı odaları ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenmek için blog yazımıza şimdi göz atın!
Toplantı Odası Çözümleri Nelerdir?

Beyin fırtınası, iş dünyasında güçlü bir araçtır ve ekibinizin bilgi ve yaratıcılığını kanalize etmek için mükemmel bir fırsattır. Çalışanların fikirleri ve en iyi uygulamaları paylaşmalarına olanak tanır ve bu da onu problem çözme, karar verme ve yeniliğin teşvik edilmesi için son derece değerli kılar. 

Herkesin elindeki göreve odaklanmasını sağlamak ve bu değerli teknikten en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, beyin fırtınası oturumlarının nasıl yapılandırılacağını ve yönetileceğini bilmek çok önemlidir.

Bu sebeple beyin fırtınası gibi süreçlerin gerçekleşeceği veya potansiyel iş ortaklarınız ile gerçekleştireceğiniz toplantılarınızı en etkili, en rahat ve en iyi şekilde geçirmek büyük önem taşımakta.


Toplantı Odası Çözümleri Nedir?

Müşterilerimizin en çok tercih ettiği hizmetlerimizden bir tanesi olan Toplantı Odası çözümleri, amaçları öncelikle prestijli adreslerde profesyonel kaynaklarla toplantı düzenlemek olan müşteriler tarafından sıkça tercih etmektedir.


Toplantı Odası Hizmetleri

Toplantınız sürerken size destek verecek personellerle toplantınızın en konforlu ve verimli şekilde gerçekleşmesini sağlamak, toplantı esnasında çay, kahve gibi ikramlarda bulunmak için hazır olarak bekliyoruz.. Bu şekilde toplantı odalarında hayati kararlarınızı güvenle alabilir, beyin fırtınasıyla en yeni fikirleri keşfedebilirsiniz. Toplantılarınız adına istediğiniz zaman için randevu alabilir ve istediğiniz sürece kullanılabilirsiniz.

Diğer sanal ve hazır ofis müşterisi firmalarımızın aylık kullanım limitlerinin olduğu bu hizmet ile hem ofis adresinizin kayıtlı olduğu merkezde toplantı düzenleyebilir, hem de müşterilerinizi kartvizitinizde, websitenizde var olan adreslerde misafir etmeleri ederek firmanız için daha güvenilir, daha prestijli ve daha etkili bir vizyon katarsınız.

Toplantı odası hizmetimiz ile iş ortaklarıyla buluşmalarınızı, toplantılarınızı ve sunumlarınızı prestijli ve ulaşımı kolay bir lokasyonda gerçekleştirebilir, teknolojik altyapıya sahip toplantı odamızda kolaylıkla sürdürebilir, konforlu alanımızda rahat edebilir ve sunduğumuz ikramlarla sıcak bir ortam yakalayabilirsiniz.


Toplantı Odası Çözümlerinde Sunduğumuz Hizmetler

  • Sınırsız Sıcak İçecek Servisi
  • Teknolojik Destek
  • TV Bağlantısı veya Projeksiyon Desteği
  • Yüksek Hızda İnternet
  • Tarama ve Fotokopi Desteği
  • Kırtasiye Malzemesi Temini
  • Konuklarınızın Karşılanması

Merkezin yoğunluğuna göre randevu sistemiyle çalışan bu hizmetimiz müşterilerimize kaliteli sunum yapabildikleri, toplantılarını prestijli bir lokasyonda profesyonel hizmet eşliğinde gerçekleştirdikleri işlerine odaklandıkları sorunsuz bir kullanım sağlamaktadır.


Endless Office Toplantı Odası Hizmeti

Toplantı odası hizmetlerimizden ve çözümlerimizden yararlanarak ekibinizi konforlu bir ortamda bir araya getirmek veya yeni iş ortaklıklarına pretijli bir konumda ulaşarak firmanıza saygınlık katmak için Endless Office yanınızda. Detaylı bilgi almak için şimdi iletişime geçin!

Beytem Plaza' da lansmana özel %50 indirim.
Şişli'nin en prestijli binası Beytem Plaza'da ulaşım derdine son vermek ister misin? Hazır Ofisler'de lansmana özel ilk ay %50 indirim fırsatını kaçırma!